AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | AINHOA ARTETA

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

AINHOA ARTETA

DATA

Dimecres, 19 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22:30 h.

PREU

De 28 a 65 € (despeses incloses)

VÍDEO

 

Després de ser ovacionada calorosament aquests últims mesos amb òperes com Tosca i Falstaff en alguns dels teatres lírics més reputats del món, Ainhoa Arteta torna després d´uns quants anys a Sant Feliu de Guíxols amb la voluntat de commoure amb la seva magnífica veu de soprano. Vint-i-cinc anys després del seu debut a l´òpera de Palm Beach (Florida, EUA) amb La Cenerentola de Rossini, la cantant guipuscoana no ha deixat ni un instant de sumar elogis pel seu exquisit domini del fraseig, la seva tècnica de veritable virtuosa i una expressivitat més que aclaparadora. Guanyadora, des de sempre, de premis i reconeixements diversos, Arteta arriba a la Porta Ferrada havent triomfat també amb el Rèquiem de Verdi al Japó, Manon Lescaut a La Maestranza i La Bohème al Palau de les Belles Arts de Mèxic. Una soprano extraordinària a la qual torna a ser impossible no caure-hi rendit.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS