CHICK COREA & THE VIGIL

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

CHICK COREA & THE VIGIL
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 22 d´octubre
21 h.
De 25 a 56 € (+ despeses de gestió)

Concert inclòs al Recorregut Chick Corea
Concert inclòs al Recorregut All That Jazz

Té 74 anys i acumula en el seu currículum algunes de les gestes més celebrades del jazz contemporani. Chick Corea, amb tot, manté inalterable la seva llegendària i prodigiosa capacitat de reinvenció, posada en pràctica –en aquesta ocasió– amb The Vigil, victorejat com el seu disc elèctric més brillant en dècades. Incansable i juvenil, amb el suport d´una nova banda de joves d´influxos llatins (atenció al baixista Carlitos del Puerto, fill de qui va ser baixista dIrakere, el gran Carlos del Puerto), Corea proposa música nova, estrena arranjaments de composicions clàssiques i experimenta amb el mateix entusiasme que quan ho feia, per exemple, a Bitches Brew o amb Return to Forever. 50 discos gravats, 20 premis Grammy i –més modestament, és clar– la medalla d’or del nostre festival a les prestatgeries avalen el més gran camaleó del jazz. Un dels últims tòtems de veritat que li queda a la música que més ens agrada.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Chick Corea, piano i teclats
Tim Garland, saxos, flauta i clarinet baix
Charles Altura, guitarra
Carlitos del Puerto, contrabaix
Luisito Quintero, percussió
Marcus Gilmore, bateria

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar