CHILDREN OF THE LIGHT: PÉREZ-PATITUCCI-BLADE TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

CHILDREN OF THE LIGHT: PÉREZ-PATITUCCI-BLADE TRIO
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimecres, 28 d´octubre
20:30 h.
33 € (+ despeses de gestió)

Concert inclòs al 
Recorregut Children of the Light
Concert inclòs al 
Recorregut All That Jazz

Peces cabdals del ja llegendari quartet de Wayne Shorter i per tant protagonistes d´alguns dels capítols més brillants i aplaudits del jazz contemporani, Danilo Pérez, John Patitucci i Brian Blade es declaren Children Of The Light (és a dir, fills de la llum, de Shorter) i s´embarquen en un projecte de resultats tan bells, màgics i profunds com els que solen aconseguir amb el grup del seu més gran avalador. «El seu compromís amb l´esperit de descoberta és absolut, i la seva influència en la pràctica del jazz al segle XXI, incalculable», s´ha escrit d´ells al New York Times. Un trio sense líders i ple de subtileses llatines made in Danilo, dotat d´un sisè sentit per a la improvisació i a qui només el temps situarà entre els més prodigiosos de la història del jazz. No et descuidis les ulleres de sol, perquè t´il·luminaran.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Danilo Pérez, piano
John Patitucci, baix
Brian Blade, bateria

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar