AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | CADENA TRÒFICA: JOAN DÍAZ-DAVID MENGUAL-ORIOL ROCA

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

CADENA TRÒFICA: JOAN DÍAZ-DAVID MENGUAL-ORIOL ROCA

DATA

Dissabte, 24 d´octubre

LLOC

L’Auditori Sala 3, 20:30 h.

PREU

18 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Inspirat en algunes de les idees que van fer de l´escola Bauhaus un referent en la història de l´art del segle XX, el projecte Cadena tròfica reuneix tres dels músics més inquiets del país –Joan Díaz, David Mengual i Oriol Roca–, als quals cal sumar-hi les magnífiques projeccions de Carles Roche, part cabdal d’aquest projecte. «L´art arriba pel camí de l´artesania com la filosofia ho fa a través del pensament», advoquen. «Com podríem imaginar un compàs de silenci sense la imatge d´un paisatge gèlid? Com articular formes musicals sense contemplar l´estructura arquitectònica d´un edifici? I els paràmetres que condicionen l´estructura d´una obra musical no són comuns als que actuen en el disseny d´un got?» Tres ments lúcides remant plegats en una de les travessies més trepidants de la temporada. Art amb lletres gruixudes.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS