AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DAVID VIRELLES MBÓKŇ QUARTET

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

DAVID VIRELLES MBÓKŇ QUARTET

DATA

Dimarts, 10 de novembre

LLOC

L’Auditori Sala 3, 20:30 h.

PREU

25 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Concert inclòs al 
Recorregut Chucho Valdés
Concert inclòs al 
Recorregut All That Jazz

John Fordham, veterà i respectat crític del londinenc The Guardian, ho té claríssim: «Virelles ha vingut per marcar la diferència en la música contemporània en els pròxims anys.» Com també els nostres col·legues del London Jazz Festival: «Potser el talent més intrigant aparegut en l’escena recent del jazz.» El pianista David Virelles, crescut a Santiago de Cuba, és un altre dels exponents de l’inesgotable cabal de la música cubana. Perquè encara que amb 18 anys se’n va anar de l’illa per instal·lar-se al Canadà i després a Nova York (on hi va arribar per tocar amb personatges com Steve Coleman, Ravi Coltrane, Tomasz Stanko i Henry Threadgill, entre molts altres), Virelles és essencialment cubà. Mbókò, el seu espectacular debut per ECM, el posa al capdavant d’un quartet que compta amb la percussió de Román Díaz, guru de la música afrocubana i de les pràctiques religioses associades a ella. Espereu un concert espiritual, teatral també, amb tocs de dansa, màgic, amb sons que van més enllà del nostre imaginari. Potser no sabeu qui és David Virelles: ara és el moment de descobrir-lo. No us en penedireu.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

David Virelles, piano
Vicente Archer, contrabaix
Román Díaz, percussió
Gerald Cleaver, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatňria.

Medalla d’Or al Mčrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mčrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS