AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | MARIA SCHNEIDER ORCHESTRA
The Thompson Fields

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

MARIA SCHNEIDER ORCHESTRA

DATA

Dijous, 12 de novembre

LLOC

L’Auditori, 21 h.

PREU

33 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Concert inclòs al Recorregut Chick Corea
Concert inclòs al Recorregut All That Jazz

Parla el pianista Frank Kimbrough: «Jo li dic a la gent que la Maria Schneider té el do de posar el dit just al baròmetre emocional que et fa plorar sense control, i quan ella t’arriba fins aquí, ja no s’hi pot fer res!» Potser aquesta és la millor definició de The Thompson Fields, el primer disc amb la seva orquestra després d’una pausa de vuit anys amb l’interval d’un disc diguem-ne de música clàssica amb la soprano Dawn Upshaw. Però en el cas de Maria Schneider no hi ha etiquetes possibles: la seva és música bella, i prou. Referència de la música contemporània i del jazz, tant en el camp dels arranjaments com en el de la composició, Schneider torna al nostre festival, que ha documentat exhaustivament la seva carrera, amb un projecte que és un retrat evocador dels seus paisatges d’infantesa, als Estats Units més rurals. Les comparacions són inacabables: Duke Ellington, Gil Evans i fins i tot Charles Ives són alguns dels noms que s’han fet servir per mirar de definir amb paraules la commoció que suposa sempre cada nou projecte de Maria Schneider. Al capdavant de la seva orquestra, la Filharmònica de Berlín del jazz, i en una sala que porta el nom de Pau Casals, la cita és d’aquelles que l’aficionat a la gran música no es pot perdre.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Maria Schneider, direcció
Maria Schneider Orchestra

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS