TheProject | CONCERTS | BUIKA
Vivir sin miedo

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

BUIKA

DATA

Diumenge, 15 de novembre

LLOC

Teatro Circo Price, 20 h.

PREU

De 34 a 45 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Parlar de Buika és parlar d´una cantant, compositora, productora musical, escriptora i poeta que no només ha sobreviscut, sinó que també ha prosperat, destacat i deixat la seva empremta. Aixeca emocions amb la seva veu, perfora els cors amb el seu lletres i embriaga amb la seva presència.

Ja que només correspon a algú que ha passat l´última dècada de la seva vida recorrent el món, Vivir Sin Miedo, el seu imminent nou àlbum previst per a l´octubre, és la fusió de totes les experiències, sentiments, lliçons, passions, i ritmes que Buika ha incorporat en el seu ADN creatiu.

La mallorquina signa 9 dels 10 temes que componen un àlbum impregnat de reggae, ragga, flamenc, R & B, afrobeat i gospel, que compta amb col·laboracions de Meshell Ndegeocello, Jason Mraz i el productor Martin Terefe (Mary J. Blige, Mutya Bona, Coldplay...), així com del llegendari cantaor de flamenc Potito.

WEB DE L´ARTISTA

conchabuikamusic.com

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS