AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | NOA
Concert especial 25 aniversari + convidats: Joan Manuel Serrat, Jorge Drexler, Miguel Poveda i més

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

NOA

DATA

Dimecres, 9 de desembre

LLOC

Gran Teatre del Liceu, 21 h.

PREU

De 24 a 65 € (+ despeses de gestió)

VÍDEO

Fa 25 anys Noa va començar un viatge artístic de resultats brillants i inspiradors en el qual Barcelona ha estat determinant. «Sempre he tingut una connexió especial amb la vostra ciutat», diu ella mateixa per explicar per què ha triat el nostre festival per a aquest especialíssim concert amb què celebrarà els seus 25 anys de carrera. «Quan he cantat a Barcelona, sempre ha estat fascinant i apassionat; des dels primers dies el públic ha estat amb mi càlid i entusiasta, curiós i encantador, i a aquesta ciutat de parla i cultura precioses no puc deixar d’estar-li agraïda eternament.» Sota la direcció musical del seu inseparable Gil Dor i una espectacular llista d’estrelles convidades, la cantant alternarà peces del seu últim disc, Love medicine, amb èxits d’aquest últim quart de segle cantats en anglès, hebreu, iemenita, castellà i català. «Per nosaltres és un honor de veritat presentar un concert tan especial d’aniversari a Barcelona», assegura. Un lligam, el de Noa i Catalunya, que es confirmarà en un recital farcit de sorpreses i amb tota seguretat històric. «Amics, fans, gent increïble que he conegut en tots aquests anys… ¡Fem plegats que sigui un dia feliç! Us estimo.»

Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

Noa, veu i percussió
Gil Dor, guitarra i veu
Adam Ben Ezra, baix i veu
Gadi Seri, percussió i veu
+ Convidats especials

WEB DE L´ARTISTA

noasmusic.com

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS