CHICAGO MASS CHOIR
A Spiritual Tribute to B.B. King

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

CHICAGO MASS CHOIR
ELS GRANS DEL GOSPEL 17ª EDICIÓ - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
ELS GRANS DEL GOSPEL 17ª EDICIÓ - 2015
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimarts, 15 de desembre
21 h.
De 28 a 42 € (+ despeses de gestió)

Chicago Mass Choir, des del respecte i la fidelitat a la tradició del gospel, presenta en el Nadal del 2015 A Spiritual Tribute To BB King , un sentit homenatge al rei del blues i llegenda de la música popular americana. A A Spiritual Tribute To B.B. King, Chicago Mass Choir reprodueix la música purament gospel que va gravar el gran mestre en 1959, en un disc que va ser un meravellós reconeixement a tots els cantants anònims que van inspirar a generacions de professionals. Chicago Mass Choir amb aquest tribut a B.B. King torna a portar als escenaris els vells himnes que porten al present el foc i la bellesa del passat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
TAGS
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar