NOEL GALLAGHER´S HIGH FLYING BIRDS
+ Augustines

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

NOEL GALLAGHER´S HIGH FLYING BIRDS
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dissabte, 9 d´abril
21 h.
40 €

Hi ha vida després d´Oasis. Noel Gallagher ho va demostrar amb la impressionant rebuda del debut dels seus High Flying Birds, i repeteix la jugada ara, cinc anys més tard, amb Chasing Yesterday (2015), un disc que va anar directe al número 1 de les llistes britàniques. I és que l´autor d´himnes generacionals com Wonderwall o Live forever conserva el do per la melodia i la intuïció per les estructures pop perfectes que el van convertir en un dels més grans compositors de la música britànica. Pop atemporal d´aquell que no es marceix, rock de guitarres airades, tocs psicodèlics i grans dosis d´emoció amb el punt just de maduresa que aconsegueix connectar diverses generacions d´amants de la música. Un clàssic contemporani.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noel Gallagher, veu i guitarra
Tim Smith, guitarra
Mikey Rowe, teclats
Russ Pritchard, baix
Jeremy Stacey, bateria

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar