AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2016

TheProject | CONCERTS | ADRIAN BELEW

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ADRIAN BELEW

DATA

Dimecres, 2 de març

LLOC

Bikini, 21 h.

PREU

25 € / Taq. 30 €

VÍDEO

20:30_Artista convidat
21.15_ADRIAN BELEW

El va descobrir Frank Zappa i el va adoptar David Bowie, però va ser durant els seus 30 anys amb King Crimson que va poder deixar anar tota la seva creativitat desbordant i es va convertir en un dels guitarristes més influents del rock progressiu. Amb un repertori que inclou els temes més coneguts de la seva carrera i alguns de Zappa, Bowie i King Crimson, Belew arriba amb un jove i potentíssim power trio completat per Julie Slick al baix elèctric i Tobias Ralph a la bateria. Junts, posen a la pràctica el concepte de concert flux, que vol dir que mai toquen igual la mateixa cançó, un repte majúscul que només està a l´abast d´experimentadíssims i virtuosos músics com aquests. Un concert, per tant, que serà necessàriament especial i diferent al que facin a qualsevol altre ecenari o ciutat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Adrian Belew, guitara, efectes, veus
Julie Slick, baix
Tobias Ralph, bateria

WEB DE L´ARTISTA

adrianbelew.net/

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS