AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2016

TheProject | CONCERTS | TOMATITO

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

TOMATITO

DATA

Divendres, 15 d´abril

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

Fill del Tomate i nebot del llegendari Niño Miguel, Tomatito va néixer en el si d´una gran estirp de guitarristes flamencs i ja de ben jovenet va començar a destacar, tocant ja als 12 anys per a mites com Paco de Lucía i Camarón de la Isla, a qui va acabar acompanyant durantels darrers 18 anys de la seva vida. Va ser després de la mort de Camarón que Tomatito es va convertir en el concertista que és ara, un dels guitarristes més importants i més internacionals del flamenc de les darreres dècades, que no només ha presentat el seu art a tot el món sinó que ha tocat al costat de grans figures com Paco de Lucía o Enrique Morente. A més, guarda quatre Grammys a les seves vitrines, entre els quals n´hi ha un pel seu disc més recent, Soy flamenco (2013).

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Tomatito, guitarra
José del Tomate, segona guitarra
Julián Heredia, baix
Jhony, percussió
Kiki Cortiñas, cante
David de Jacoba, cante
Karime Amaya, ball

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS