AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2016

TheProject | CONCERTS | CARMEN BOZA
La mansión de los espejos

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

CARMEN BOZA

DATA

Divendres, 29 d´abril

LLOC

L’Auditori Sala 3, 21.30 h.

PREU

15 €

VÍDEO

La cantautora gaditana Carmen Boza és jove però no pas nova en aquesta professió. Ja fa més de vuit anys que es va donar a conèixer posant les seves cançons a Youtube, un format sense trampes ni estratègies promocionals on només compta la personalitat i el talent. L´art de Boza va fer fortuna a Internet i com que molta gent volia endur-se a casa aquestes cançons, va gravar La mansión de los espejos, un disc de vinil finançat via crowdfunding -el suport de la gent, una altra vegada-, i que recentment s´ha reeditat en CD. Una carrera en plena ascenció basada únicament en la seva forma particular d´entendre el pop rock, unes lletres intel·ligents i unes magnètiques interpretacions que el públic abraça amb fervor.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carmen Boza, guitarres i veu
Jacob Reguilón, baix
Alex Riquelme, bateria
Martín Muñiz, teclats

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS