QUIMI PORTET

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

QUIMI PORTET
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 12 de maig
21 h.
Des de 18 €

Quimi Portet ha forjat una carrera en solitari tan sòlida que, per presentar-lo, ja no cal posar allò de d´ex El Último de la Fila. Més aviat hauríem de dir que és l´autor de cançons com La rambla, Homes i dones del cap dret o Oh my love, o que recentment se l´ha vist girant pels pobles de Catalunya acompanyat de Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver, un trio maravelles batejat com a Col·lectiu Eternity. Fent tot això o produïnt altres artistes, el cas és que el músic de Vic ja feia massa temps que no presentava cap novetat discogràfica i calia posar-hi remei. Finalment, la continuació d´Oh my love (2012) arriba aquest 2016 i Portet serà al Guitar BCN per defensar-lo en directe. Ja en teníem ganes!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Quimi Portet, veu i guitarra
Antonio Fidel, baix,
Jordi Busquets, guitarra
Xarli Oliver, bateria

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar