AMARAL
Gira Nocturnal 2016

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

AMARAL
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dissabte, 11 de juny
21.30 h.
Des de 28 €

Amaral tornen als escenaris per presentar les cançons de Nocturnal (2015), el seu nou i setè treball, que ja des del títol apunta cap a un pop més fosc, que busca les emocions més intenses en l´obscuritat de la nit. Com sempre, Juan Aguirre i Eva Amaral combinen l´èpica i el lirisme en cançons que no renuncien a la immediatesa del pop i la potència del rock, però cada vegada ho fan millor. Nocturnal és, en aquest sentit, un pas endavant de la seva carrera, una important contribució en la seva cada vegada més variada paleta de colors i en el seu cada vegada més ric univers particular. Pocs grups que apostin per la independència han aconseguit l´èxit dels saragossans, que gaudeixen del favor de públic i crítica a parts iguals.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Eva Amaral, veu, guitarra, harmònica
Juan Aguirre, guitarres, veu
Tomás Virgós, piano, sintetitzadors
Toni Toledo, bateria
Ricardo Esteban, baix 

Web de l´artista
Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar