AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2016

TheProject | CONCERTS | CAETANO VELOSO & GILBERTO GIL

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

CAETANO VELOSO & GILBERTO GIL

DATA

Dilluns, 2 de maig

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

Des de 38 €

VÍDEO

Caetano Veloso i Gilberto Gil tornen a Barcelona per aclamació popular. El seu sold out de l´any passat al Gran Teatre del Liceu va fer que molta gent s´hagués de quedar al carrer i els dos amics tropicalistes han volgut compensar aquests espectadors amb una nova data al Palau de la Música. Només que el concert sigui la meitat de bo que el que van fer el passat juliol al temple de l´òpera barceloní, l´espera ja haurà valgut la pena. Veloso i Gil segueixen celebrant 50 anys de carrera, però entre els dos sumen cent anys de música i poesia brasilera encarnada per les personalitats complementàries d´aquests dos grans renovadors de la cançó del segle XX. Sens dubte, una vetllada històrica que els afortunats que la puguin gaudir recordaran durant molt de temps.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Caetano Veloso, veu i guitarra
Gilberto Gil, veu i guitarra

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS