AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2016

TheProject | CONCERTS | TOMMY EMMANUEL
It’s Never Too Late

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

TOMMY EMMANUEL

DATA

Dimecres, 16 de març

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

Guitarrista prodigiós, l´australià Tommy Emmanuel és capaç -entre moltes altres coses- de reproduir tots els matisos de les cançons dels Beatles només amb sis cordes i els deus dits de les mans. El que John, Paul, George i Ringo feien amb quatre instruments i dues, tres o quatre veus, ell ho aconsegueix amb una impressionant tècnica de fingerpicking que l´ha convertit en un referent mundial del seu instrument. El seu darrer disc és It´s never too late (2015), una nova i eclèctica mostra de l´immens talent d´un guitar hero que trenca l´estereotip: no posa el virtuosisme al servei del seu ego, sinó al servei d´una concepció de la guitarra que el converteix en un home orquestra, un músic total que ha tocat amb Chet Atkins, Eric Clapton, George Martin i John Denver.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Tommy Emmanuel, guitarra

WEB DE L´ARTISTA

tommyemmanuel.com

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS