TOMMY EMMANUEL
It’s Never Too Late

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

TOMMY EMMANUEL
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimecres, 16 de març
21 h.
Des de 25 €

Guitarrista prodigiós, l´australià Tommy Emmanuel és capaç -entre moltes altres coses- de reproduir tots els matisos de les cançons dels Beatles només amb sis cordes i els deus dits de les mans. El que John, Paul, George i Ringo feien amb quatre instruments i dues, tres o quatre veus, ell ho aconsegueix amb una impressionant tècnica de fingerpicking que l´ha convertit en un referent mundial del seu instrument. El seu darrer disc és It´s never too late (2015), una nova i eclèctica mostra de l´immens talent d´un guitar hero que trenca l´estereotip: no posa el virtuosisme al servei del seu ego, sinó al servei d´una concepció de la guitarra que el converteix en un home orquestra, un músic total que ha tocat amb Chet Atkins, Eric Clapton, George Martin i John Denver.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Tommy Emmanuel, guitarra

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar