TheProject | CONCERTS | MARLANGO
Delicatessen

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

MARLANGO

DATA

Diumenge, 24 d´abril

LLOC

BARTS, 20 h.

PREU

Des de 28 €

VÍDEO

IMPORTANT: canvi de data_24 d´abril

-El repertori serà triat majoritàriament pel públic que assiteixi al concert.

-ENTRADA PREMIUM INCLOU: meet & greet per conèixer personalment al grup.

"Fa gairebé un any que vam presentar el nostre últim disc El Porvenir i vam arrencar la gira que ens ha portat per moltes ciutats d´Espanya i Amèrica Llatina. En tots aquests concerts hem tocat algunes cançons com quan ens vam asseure a escriure, a duo, piano i veu. Algunes nits hem tocat dues o tres així, altres nits quatre o cinc i fa unes setmanes vam fer tot el concert en aquest format i per a nosaltres va ser tot un descobriment que vam gaudir molt.

 
Fa més de deu anys que venim tocant en tot tipus d´escenaris i en diferents formats, des del trio fins, alguna que altra vegada, amb deu músics en escena. Ara ens hem trobat a l´escenari només amb el piano i les cançons i ha estat tota una revelació , així que hem pensat continuar la gira de El Porvenir, en format duo, i a aquests concerts els anomenarem Delicatessen. Anem a buscar els llocs i les condicions idònies perquè cada un d´ells sigui una cosa única i on a més de les nostres cançons ens digueu que cançons us ve de gust que ens preparem i així ho farem. Ens fa molta il·lusió sortir a tocar un repertori triat majoritàriament pel públic que vingui a veure´ns cada nit!" Marlango.
 
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

marlango.net

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS