AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2016

TheProject | CONCERTS | ZAKK WYLDE
Book of Shadows II

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ZAKK WYLDE

DATA

Dimarts, 14 de juny

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 28 €

VÍDEO

19:45 h. Jared James Nichols 
21:00 h. Zakk Wylde    

Un dels retorns més esperats del heavy metal és el de Zakk Wylde en solitari, i és que l´ex guitarrista d´Ozzy Osbourne ha trigat vint anys a publicar la continuació del seu mític treball Book of Shadows (1996). Per fi, aquell a qui anomenen La Bèstia, un dels guitarristes de hard rock y metal més respectats de les darreres dècades, ha gravat la segona part d´un àlbum considerat de culte. Pel camí, Wylde no s´ha estat de braços creuats: el de Nova Jersey ha publicat onze àlbums d´estudi amb Black Label Society als quals cal sumar els vuit discos d´estudi i de directe que ha fet amb el cantant de Black Sabbath. Un grup, per cert, al qual ret tribut amb la banda paral·lela Zakk Sabbath, que compta amb músics d´Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Danzig i Queens of the Stone Age.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS