AQUEST CONCERT PERTANY A:
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | THE YOUTH TURKISH ORCHESTRA

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

THE YOUTH TURKISH ORCHESTRA

DATA

Dilluns, 8 d´agost

LLOC

Teatre Auditori Narcís Masferrer, 22 h.

PREU

Des de 10 €

CANVI DE SALA I HORARI:
Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer, 22 h.

Fundada l´any 2007 per Cem Mansur i amb músics d´entre 16 i 22 anys provinents de tots els conservatoris de Turquia, la Turkish National Youth Philharmonic ha actuat amb solistes com Murray Perahia i Natalia Gutman en alguns dels més prestigiosos auditoris i festivals d´Europa. La orquestra ha assolit nivells admirables d´excel·lència i, guiats per Mensur, ha situat la part social, amb tallers que mostren l´orquestra com a metàfora perfecta d´autoestima i responsabilitat, entre els seus principals eixos de treball. Una formació d´energia contagiosa sota la batuta d´un director avalat per la seva feina amb l´Orquestra de l´Òpera d´Istanbul (1981-1989), la City of Oxford Orchestra (1989-1997) i l´Akbank Chamber Orchestra (1998-2011). 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS