TheProject | CONCERTS | JORGE DREXLER
feat. Luciano Supervielle
Perfume

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

JORGE DREXLER <br>feat. Luciano Supervielle

DATA

Dimecres, 13 de juliol

LLOC

Teatre Grec, 22 h.

PREU

Des de 22 €

VÍDEO

Frontera, el disc que el cantautor uruguaià Jorge Drexler va editar el 1999, va marcar l´inici d´una col·laboració que, des d´aleshores, l´ha mantingut en contacte intermitent amb el músic francouruguaià Luciano Supervielle. No treballaven junts des del 2006, però la gira Perfume, que pren el nom d´un tema que combina la poesia de Drexler amb les habilitats sonores de Supervielle, els ha tornat a reunir. El creador del tema Al otro lado del río (amb el qual va guanyar un Oscar a la millor cançó original) és un admirador incondicional de Supervielle, músic, compositor i productor de mare francesa i pare uruguaià que després de fer-se un nom en l´escena hip-hop de Montevideo va crear amb músics argentins la formació de tango electrònic Bajofondo. És tota una celebritat musical a l´Uruguai i a l´Argentina, d´aquí que Drexler no tingui cap problema per considerar-lo el seu músic instrumental contemporani preferit

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

WEB DE L´ARTISTA

jorgedrexler.com

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS