AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DeJOHNETTE - COLTRANE - GARRISON
In movement

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

DeJOHNETTE - COLTRANE - GARRISON

DATA

Dimarts, 25 d´octubre

LLOC

BARTS, 20.30 h.

PREU

Des de 20 €

VÍDEO

Un trio ben especial, i que evoca la història de la millor música del segle XX. El bateria Jack DeJohnette, amb una carrera professional de més de mig segle, s’ha aliat amb Ravi Coltrane i Matthew Garrison, fills de John Coltrane i Jimmy Garrison, és a dir, part cabdal de la història del jazz gràcies al quartet de John Coltrane. Tots tres han format un trio cooperatiu que ha produït un disc excepcional, In Movement (ECM). Del Bitches Brew de Miles Davis  fins a una de les encarnacions del trio acústic de Bill Evans, de les col·laboracions amb l’Association for the Advancement of Creative Musicians de Chicago (AACM) fins a la seva llarga col·laboració amb Keith Jarrett, ens atreviríem a dir que amb aquest trio DeJohnette ha trobat una profunda connexió, tant musical com espiritual. Tradició i llibertat, repertori que invoca els grans noms (i entre ells, és clar, John Coltrane –corprenedor Alabama– i l’esmentat Davis), colors sorprenents (amb el líder també al piano), In Movement –segons ha escrit Seth Colter Walls a Pitchfork– és un disc amb resultats «fascinants i inoblidables». Hi estem molt d’acord.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jack DeJohnette, bateria i piano
Ravi Coltrane, saxo tenor
Matthew Garrison, contrabaix

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS