AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | GONZALO RUBALCABA QUARTET
Tribute to Charlie Haden

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

GONZALO RUBALCABA QUARTET

DATA

Dijous, 3 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

36 €

VÍDEO

Poques associacions més emocionants ha donat el jazz que l’amistat que va unir, en la vida i en la música, el contrabaixista Charlie Haden amb el pianista cubà Gonzalo Rubalcaba, a qui l’any passat vam concedir la medalla d’or del nostre festival. Una amistat que es va fer present al funeral que el gener del 2015 va reunir al Town Hall de Nova York tots els amics de Haden, i en què Rubalcaba va tocar a piano sol una versió corprenedora de First Song. Després de la descàrrega energètica de Volcán l’any passat, Rubalcaba (recordem les paraules de Sir Simon Rattle: «És el pianista més dotat que conec.») torna a Barcelona amb un homenatge a Haden basat en un repertori exquisit que inclou originals del contrabaixista que ja són un clàssic (l’esmentat First Song, Silence, Sandino, Pasionaria) i altres peces que solien formar part del seu repertori com ara Blue in Green (Bill Evans), Hermitage (Pat Metheny) i Transparence, del mateix Rubalcaba. Un homenatge emocionant, únic, ple de feliç malenconia, amb un quartet que és, ras i curt, una meravella.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Gonzalo Rubalcaba, piano
Will Vinson, saxo alt
Matt Brewer, contrabaix
Jeff Ballard, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS