AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | JOSÉ MERCÉ
Doy la cara

JOSÉ MERCÉ

DATA

Divendres, 4 de november

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

15 €

VÍDEO

L´esperat retorn de José Mercé ja és una realitat. Després de quatre anys de silenci, l´extraordinari cantaor de Jerez estrena un disc amb tots els números per figurar en llocs d´honor en el conjunt de la seva magnífica i densa discografia. S´anomena Doy la Cara, el produeix Javier Limón i es compon de deu clàssics del cançoner de la música popular de tots els temps interpretats a duo amb amics com, entre d’altres, Joaquín Sabina, Andrés Calamaro, Pablo Alborán i Alejandro Sanz. Un pas de gegant en la gran feina de Mercé per universalitzar el flamenc sense perdre en el camí ni un bocí de rigor i profunditat. 17 enregistraments publicats des del 1968 i 600.000 exemplars venuts els últims 15 anys deixen constància de la grandesa de qui, amb tota seguretat, és l´últim gran mestre del cante de tota una generació. José Mercé, com el De Cajón!, ha tornat. Catifa vermella.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS