AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | VICENTE AMIGO

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

VICENTE AMIGO

DATA

Dissabte, 5 de novembre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

15 €

VÍDEO

Distingit el desembre passat amb la Medalla d´Or al Mèrit en les Belles Arts i qualificat per Pat Metheny –poca broma– com «el millor guitarrista del món», el cordovès Vicente Amigo torna al Palau per mostrar-nos el seu toque elegant, melòdic i, sens dubte, d´una altra dimensió. 34 anys després de fer d´aprenent amb Manolo Sanlúcar, aquest gran poeta de les sis cordes i amic de l´ànima de Paco de Lucía continua enriquint el vocabulari de la guitarra flamenca i aportant nous valors al que significa aquesta música al segle XXI amb discos fets amb tanta determinació com Tierra (2013), coproduït amb Guy Fletcher, dels Dire Straits. Un virtuós de la guitarra que es retroba amb el festival amb un disc nou de trinca i després de sortir ovacionat, amb una standing ovation d’aquelles que fan època, en el seu debut el març passat al Carnegie Hall de Nova York i de qui ja ningú dubta que serà –si no ho és ja– un dels grans mites del flamenc. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS