AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DINO SALUZZI GROUP
El valle de la infancia

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

DINO SALUZZI GROUP

DATA

Dimecres, 9 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

33 €

VÍDEO

Rebem amb orgull un dels grans mestres de la música argentina i de la música universal: el bandoneista Dino Saluzzi (Campo Santo, 1935), responsable de fer passar les músiques populars del nord-oest del seu país pel sedàs de les músiques de cambra i el jazz. Artista insígnia d´ECM (per als quals ha gravat una dotzena de discos), prestigiós col·laborador de Gato Barbieri i Al Di Meola i músic en sintonia permanent amb l´avantguarda europea, Saluzzi (a qui molts haureu escoltat a la banda sonora de Todo sobre mi madre, de Pedro Almodóvar) recupera pel seu debut al festival El valle de la infancia, un viatge en forma de suite per les terres on va créixer. «No teníem ràdio, ni electricitat, senzillament vivíem a prop de la naturalesa, del folklore, de la música primitiva dels indis, allunyats de qualsevol influència occidental», explica el mestre. Un disc que Saluzzi interpretarà en família –el seu germà al saxo, el seu fill a la guitarra i el seu nebot al contrabaix– i en el qual músiques folklòriques com la zamba, la chacarera i el carnavalito es fonen amb el jazz més atrevit. Encontre amb la història, de veritat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Dino Saluzzi, bandoneó
José María Saluzzi, guitarra i requinto
Félix Cuchara Saluzzi, saxo tenor i clarinet
Matías Saluzzi, contrabaix i baix elèctric
Quintino Cinalli, bateria i percussió

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS