Singlot Festival
EL SOMMELIER
De Fermí Fernández

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

Singlot Festival<br>EL SOMMELIER
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
VEURE PROGRAMACIÓ
28 i 30 de juliol
El Ginjoler
Consultar
18 €

Poques vegades es té l´oportunitat i el privilegi de ser una de les poques persones escollides per assistir a una classe magistral amb el millor sommelier del món. Però aquest espectacle ho farà possible i l´espectador assistirà a un tast molt especial i únic on, no tant sols tastarà un gran vi, sinó que el maridarà amb les vivències, sensacions i sentiments de Romà Lentini, "Master of wine" mundial i "Nas d´or universal", posseïdor d´una capacitat olfactiva innata tan excepcional, que més enllà de la seva professió, s´ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. 

Un monòleg aromàtic, complex, amb notes agredolces i un final saborós, escrit per Toni Orensanz i Fermí Fernàndez, protagonitzat pel mateix actor, i dirigit pel també actor Toni Albà.

28 de julio: espectáculo en castellano
30 de juliol: espectacle en català

Noticies relacionades

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar