AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | AVISHAI COHEN (trumpet) QUARTET
Into the silence

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

AVISHAI COHEN (trumpet) QUARTET

DATA

Dissabte, 19 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

33 €

VÍDEO

Capaç, segons The New York Times, “de fer de la trompeta un vehicle per emetre els sons més commovedors dels que és capaç un ésser humà”, Avishai Cohen s´estrena com a líder amb el segell alemany ECM amb Into The Silence, un corprenedor treball amb la mort del seu pare com a rerefons. Amb ressonàncies de la seva màxima influència, Miles Davis, i sota l´influx del piano de Rakhmàninov que va escoltar sense parar durant les últimes setmanes de vida del seu pare, aquest trompetista israelià establert a Nova York reflexiona sobre el silenci de l´absència a la vegada que ens recorda com en pot arribar a ser de poderós el jazz per transmetre les emocions més profundes. Un compositor exquisidament original, amb sensibilitat tant per la música clàssica com per la música folklòrica israeliana, i amb mèrits més que suficients com per ser inclòs en la lliga dels més grans.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS