AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | MADELEINE PEYROUX

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

MADELEINE PEYROUX

DATA

Divendres, 25 de novembre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

Des de 15 €

VÍDEO

Vint anys després del seu debut discogràfic (i deu de tenir-la per primer cop al nostre festival), Madeleine Peyroux manté indestructible el seu encanteri. Amb la complicitat dels dos músics que l´han acompanyat els últims anys per tot el món, el guitarrista Jon Herington i el contrabaixista Barak Mori-Peyroux, la chanteuse nord-americana publica Secular Hymns, un disc enregistrat en una església del segle XII d´Oxfordshire (Anglaterra) que s´alimenta tant d´exquisides versions de blues i gospel seminal (Willie Nixon, Lil Green i Sister Rosetta Tharpe) com d´extraordinaris songwriters contemporanis (Tom Waits, Townes Van Zandt i Allen Toussaint) i espirituals afroamericans. «La música ha estat la meva vida espiritual –afirma Peyroux–, de manera que aquestes cançons són himnes. Himnes seculars íntims i personals.» Una dama a qui caldria deixar d´una vegada de comparar amb Billie Holiday per reivindicar com un dels talents vocals més personals, expressius i seductors del jazz actual. Ja pots comptar-hi: Madeleine Peyroux et deixarà (o et tornarà a deixar) impressionat.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS