AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | HIROMI: THE TRIO PROJECT

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

HIROMI: THE TRIO PROJECT

DATA

Dimecres, 26 d´octubre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

Des de 15 €

VÍDEO

Tretze anys després del seu primer CD, ja ningú s´oblida de la captivadora Hiromi Uehara quan toca fer inventari dels pianistes més llaminers del jazz actual. Desafiant en cada nota, amb una seguretat gairebé insultant, les fronteres entre jazz, clàssica i pop, aquesta japonesa establerta als Estats Units torna a fer valer els seus alts nivells de complexitat amb Spark, el seu quart disc amb l´aclamadíssim trio que comparteix des de fa un lustre amb els veterans Jimmy Johnson (baixista de James Taylor, entre altres noms de referència) i Simon Phillips (bateria de Toto i de llegendes del rock com Jeff Beck, David Gilmour i The Who). Un triumvirat que no havíem tingut mai oportunitat de veure a Barcelona i que ens fa notar que en el jazz-fusió possiblement no tot hagi estat escrit encara. Jazz contundent, però sofisticat, que ens portarà de ben segur a cotes estratosfèriques. No es pot explicar, s’ha de viure.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Hiromi, piano
Jimmy Johnson, baix elèctric
Simon Phillips, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS