AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | JAMES RHODES

JAMES RHODES

DATA

Dijous, 10 de novembre

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 20 €

VÍDEO

-15% dte. Club TheProject/Amics del Jazz
Entrades amb descompte exhaurides

James Rhodes ho ha dit i ho ha repetit: la música li ha salvat la vida. Però no la música que s’escolta a les radiofórmules o aquella de què parlen els diaris a les seves cròniques apressades dels macrofestivals diguem-ne pop. No. Ell parla de la música mal anomenada clàssica. Bach, Beethoven, Chopin i tants altres. Música que es va compondre fa segles, i que encara avui apel·la a les nostres emocions més profundes. Música, escriu Rhodes (i citem a partir de la traducció castellana del seu llibre Instrumental, publicat per Blackie Books), que «ofrece compañía cuando no la hay, comprensión cuando reina el desconcierto, consuelo cuando se siente angustia, y una energía pura y sin contaminar cuando lo que queda es una cáscara vacía de destrucción y agotamiento». Aquesta és la música que el pianista i comunicador britànic ens oferirà en un concert especial en què el repertori es veurà salpebrat pels seus comentaris: la dura vida, però no obstant increïblement creativa i feliç de Johann Sebastian Bach; les passions pertorbadores de Beethoven, la relació malaltissa i disfuncional entre Chopin i George Sand. It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing, diu un dels versicles del credo jazzístic. Bach, Beethoven, Chopin i tants altres, ens demostrarà l’apassionat James Rhodes en el seu primer recital de veritat a Barcelona, tenen tot el swing del món. Perquè, en efecte, parlem de música que, literalment, et pot salvar la vida.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS