THE ORCHESTRA starring ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA
Former Members
The HITS and nothing but the HITS!

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

THE ORCHESTRA starring ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA<br>Former Members
CONCERTS ESTEL·LARS 2015/2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS 2015/2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dilluns, 25 de juliol
20.30 h.
Des de 35 €

Els membres de The Orchestra compten amb molta història en el món del rock clàssic. Fundada a Birmingham (Anglaterra) el 1970, amb la voluntat no poc ambiciosa de crear un so des d´on els Beatles ho havien deixat, l´Electric Light Orchestra (ELO) es va convertir, amb 50 milions de discos venuts i trenta increïbles hit-singles, en una de les bandes més reeixides de l´era gloriosa de rock clàssic.

Cançons pop deliciosament simfòniques arreglades per Louis Clark com Telephone Line, Evil Woman, Last Train To London, Can not Get It Out Of My Head i Strange Magic. A The Orchestra figuren els membres d´Electric Light Orchestra Mik Kaminski (sempre amb el seu famós violí blau) i Louis Clark (arranjador i teclista d´orquestra), així com ex membres d´Electric Light Orchestra Pt. 2, que també visitaran la sala BARTS. The Orchestra ofereix una nit plena de grans èxits de la ELO.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar