AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | ANDREA MOTIS
& Joan Chamorro Quartet
+ Perico Sambeat

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ANDREA MOTIS<br>& Joan Chamorro Quartet

DATA

Divendres, 16 de desembre

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21 h.

PREU

Des de 15 €

VÍDEO

Prou ja de parlar de promesa. Andrea Motis és ja un dels talents més aclaparadors no únicament de casa nostra, sinó també del jazz de més enllà. Després d’obrir l’any passat uns quants concerts de la gira nord-americana de comiat de Buenavista Social Club, la cantant, trompetista i saxofonista de Sant Andreu i el seu quintet ens presenten Emotional Dance, el primer disc que ha gravat mai un artista català per la discogràfica Impulse, editora d’obres tan històriques com A Love Supreme, de John Coltrane, i d’alguns dels millors discos de Charles Mingus, Pharoah Sanders, Archie Shepp i Quincy Jones (llegenda, per cert, que el 2011 a Peralada, en un concert ideat pel festival de jazz de Barcelona, ja va poder comprovar en persona que el fenomen Motis anava de debò). Un disc enregistrat a Nova York amb peces cantades en català, anglès i portuguès que arriba després de les gires del Motis-Chamorro Quintet per Sud-àfrica, Japó, Brasil, Estats Units i gairebé tot Europa. Comença ara per Andrea Motis una nova etapa, imprevisible però il·lusionadora, en un festival de jazz que ha tingut l’honor de presentar gairebé tots els seus projectes al costat del seu mentor Joan Chamorro, i on fa anys la va descobrir Jean-Phillipe Allard, històric productor que ha avalat el fitxatge de l´artista per Impulse. Motis, doncs, artista Impulse, al 48è festival de jazz de Barcelona: cita per la història.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Andrea Motis, trompeta i veu
Joan Chamorro, contrabaix
Ignasi Terraza, piano
Josep Traver, guitarra
Esteve Pi, bateria 

Convidat especial
Perico Sambeat, saxo alt

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS