AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | DAYMÉ AROCENA

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

DAYMÉ AROCENA

DATA

Dissabte, 12 de novembre

LLOC

Conservatori del Liceu, 20.30 h.

PREU

30 €

VÍDEO

Sembla que poques sorpreses més ens podia donar Cuba, i vet aquí que arriba Daymé Arocena, una veu inclassificable que compta amb el suport entusiasta d’un guru de la música com Gilles Peterson i a qui la influent emissora de ràdio NPR ha qualificat com «una hàbil combinació del soul d’Aretha Franklin i el sabor de la reina de la música cubana, Celia Cruz». Arocena és de veritat única, un mestissatge profund entre les arrels de la música cubana més tradicional i els sons més radicalment contemporanis. Una veu, també, que proposa un registre increïble, densa, enigmàtica, eufòrica, salvatge. Ningú diria que aquesta artista que ens connecta amb els nostres sentiments més profunds a penes té 23 anys i que l´esplèndid Nueva era (Brownswood) és el seu disc de debut. «A veces cuando canto me pierdo, como si no estuviera yo», ha explicat ella mateixa. Ja ho veureu: quan canta, us deixareu perdre, com si no hi fóssiu, connectats íntimament amb una veu que us serà inoblidable. Debut d’impacte, sens dubte.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Daymé Arocena, veu
Jorge Luis Lagarza, piano
Rafael Aldama, contrabaix
Ruly Herrera, bateria

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS