AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

VEURE PROGRAMACIÓ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

TheProject | CONCERTS | PLAYING LECUONA

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

PLAYING LECUONA

DATA

Dimecres, 19 d´octubre

LLOC

BARTS, 20.30 h.

PREU

5 €

VÍDEO

SESSIÓ DE CINE
Playing Lecuona (2015)

Una pel·lícula documental de Pavel Giroud i Juanma Villar Betancort. Amb Michel Camilo, Gonzalo Rubalcaba i Chucho Valdés.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ernesto Lecuona és, sens dubte, un dels grans compositors del segle XX. La música del compositor cubà, capaç de passar de les sales de concerts més serioses als bailables més desenfrenats, serveix de preludi exquisit al festival amb Playing Lecuona, una pel·lícula documental que no és ben bé un retrat de la vida de l’autor de La comparsa, sinó una complexa reflexió a partir de la seva música gràcies als seus tres coprotagonistes, tots ells artistes presents aquest any al nostre festival. Chucho Valdés des de Guanabacoa, allà on va néixer Lecuona (amic del seu pare, Bebo), Michel Camilo des de Nova York (on va triomfar Lecuona) i les Canàries (d’on venia la família del compositor), i Gonzalo Rubalcaba des de Sevilla, on fusiona el seu jazz subtil amb el flamenc, s’encarreguen de multiplicar, amb música, la increïble personalitat d’un dels grans artistes de la història. Com a convidats especials, entre d’altres, Raimundo Amador, Ana Belén, Esperanza Fernández i Omara Portuondo.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS