BIG MAMA MONTSE & TOTA

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

BIG MAMA MONTSE & TOTA
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
VEURE PROGRAMACIÓ
Dimecres, 26 d´octubre
22.30 h.
8 €

Músics amb carreres llargues i compromeses en el terreny del blues, Big Mama Montse i Tota s´embarquen en un projecte comú després d´haver comprovat a les jams que havien compartit que de la seva suma en saltaven guspires. La first lady del blues a Catalunya, amb 17 discos i compareixences en festivals de blues de tot Europa, i una de les harmòniques més roents de l´actualitat ens faran estimar encara més el blues amb temes de les grans dames del gènere, clàssics de l´època de Chicago i les seves pròpies composicions.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar