AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | LEÓN BENAVENTE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LEÓN BENAVENTE

DATA

Dijous, 16 de febrer

LLOC

Apolo, 21 h.

PREU

Ant. 16 € / Taq. 20 €

VÍDEO

El grup liderat pel cantant i teclista Abraham Boba torna amb un segon treball després d´irrompre en el panorama del rock estatal amb un disc homònim del 2013 que conjugava post punk i synth pop amb la millor tradició dels 80. Cançons com Ánimo valiente van arribar per quedar-se marcades a foc en l´imaginari de l´indie espanyol i ara hi tornen amb dianes com California, himne generacional amb fusta de hit per a festivals, sobretot quan diuen allò de “bailaremos como locos El fantasma de la transición”, referint-se a la cançó de Triángulo de Amor Bizarro. Música intensa, intensíssima, i crònica social, política i cultural dels últims 30 anys. Com si New Order fossin 10 o 15 anys més joves i deu vegades més rockers.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Luis Rodríguez, guitarra
Abraham Boba, veu i teclats
César Verdú, bateria
Eduardo Baos, baix i sintetitzadors

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS