AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | DULCE PONTES

DULCE PONTES

DATA

Divendres, 31 de març

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21.30 h.

PREU

Des de 18 €

VÍDEO

-15% dte. Club TheProject/Amics del Jazz
(Excepte 1ª Categoria - Entrades imitades) 

Com una força de la naturalesa, Dulce Pontes aconsegueix elevar el folklore del seu país a altíssimes cotes d´emoció gràcies a una veu portentosa i emocionant com poques. A aquestes alçades, no és cap secret que la de Montijo és una de les veus més importants sorgides de Portugal i que torni amb un nou treball després de sis anys de silenci no és sinó una excel·lent notícia: la presentació al Palau de la Música del seu nou disc, Peregrinaje, és una magnífica oportunitat de viure en directe la màgia d´una de les principals renovadores i ambaixadores al món de la música popular lusitana. Tendra, dramàtica, volcànica... La versatilitat de Pontes no té límits i la pell de gallina està assegurada.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS