AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | An evenig with
DAMIEN JURADO:
Acoustic Travels Through Maraqopa

An evenig with<br>DAMIEN JURADO:<br> Acoustic Travels Through Maraqopa

DATA

Dijous, 30 de març

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

25 €

VÍDEO

Damien Jurado ja ha completat la seva ambiciosa trilogia discogràfica, que va començar amb el celebrat Maraqopa (2012), va continuar amb Brothers and sisters of the eternal son (2014) i ha culminat amb el recent Visions of us on the land (2016). Els tres àlbums marquen la cúspide creativa del cantautor de Seattle, un artista de veu temperada i austera que es va donar a conèixer a finals dels 90 de la mà del mític segell SubPop i que, al llarg d´una extensa trajectòria -una quinzena de discos en 20 anys-, ja ha passat a formar part de la memòria auditiva de l´indie i el rock alternatiu de les últimes dues dècades. Prepareu-vos per a un vespre especial amb Damien Jurado i el seu viatge acústic a través de Maraqopa.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS