AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | UTE LEMPER
Last tango in Berlin

UTE LEMPER

DATA

Divendres, 7 d´abril

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

La gran dama de la cançó berlinesa torna a Barcelona amb un espectacle dedicat al tango. Coneguda per les seves interpretacions de Kurt Weill i del repertori de l´Alemanya d´entreguerres, ara Ute Lemper ens presentarà un recorregut per les peces del famós compositor argentí Astor Piazzolla. Si en altres moments s´ha posat a la pell de Marlene Dietrich o d´Édith Piaf, si ha donat veu als poemes de Charles Bukowski i Pablo Neruda i s´ha unit a Roger Waters a The Wall Live in Berlin, ara l´artista de Munster ens farà viatjar al Buenos Aires dels anys 50 i 60 de mà del gran renovador del gènere. Last tango in Berlin és una excel·lent oportunitat de gaudir de nou a Barcelona d´aquesta fabulosa intèrpret i del seu prodigiós domini de l´escenari.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS