AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | UTE LEMPER
Last tango in Berlin

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

UTE LEMPER

DATA

Divendres, 7 d´abril

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

La gran dama de la cançó berlinesa torna a Barcelona amb un espectacle dedicat al tango. Coneguda per les seves interpretacions de Kurt Weill i del repertori de l´Alemanya d´entreguerres, ara Ute Lemper ens presentarà un recorregut per les peces del famós compositor argentí Astor Piazzolla. Si en altres moments s´ha posat a la pell de Marlene Dietrich o d´Édith Piaf, si ha donat veu als poemes de Charles Bukowski i Pablo Neruda i s´ha unit a Roger Waters a The Wall Live in Berlin, ara l´artista de Munster ens farà viatjar al Buenos Aires dels anys 50 i 60 de mà del gran renovador del gènere. Last tango in Berlin és una excel·lent oportunitat de gaudir de nou a Barcelona d´aquesta fabulosa intèrpret i del seu prodigiós domini de l´escenari.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ute Lemper, veu
Vana Gierig, piano
Romain Lecuyer, contrabaix
Philippe Botta, saxo
Idriss Agnel, percussió

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS