AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | GARY LUCAS
A Touch of Grace - The Jeff Buckley´s Music Show

GARY LUCAS

DATA

Dissabte, 6 de maig

LLOC

Bikini, 21 h.

PREU

25 €

VÍDEO

Qualsevol que hagi viscut la dècada dels 90 amb suficient curiositat musical sabrà que Grace, del malaurat Jeff Buckley (1966-1997), és un dels discos més emocionants dels que van aparèixer en aquella dècada. El guitarrista Gary Lucas, que va contribuir en la composició de dues de les cançons del disc -Mojo pin i Grace-, ret homenatge al genial cantautor californià amb A touch of Grace, un espectacle multimèdia que repassa la carrera d´aquest irrepetible àngel de la música quan farà dues dècades que es va ofegar en un canal del Mississippí. De la veu de Jeff Buckley només se´n pot encarregar algú tan versàtil com Alesso Franchini, potser l´únic cantant capaç de fer reviure l´autèntica màgia de l´autor de Grace.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS