AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | AMADOU & MARIAM

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

AMADOU & MARIAM

DATA

Divendres, 12 de maig

LLOC

BARTS, 21 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

La música de Mali té en Amadou Bagayoko i Mariam Doumbia el seu duo més vibrant. La parella, que es va conèixer a finals dels 70 en un institut per a cecs del seu país, van començar a despuntar amb les seves interpretacions de blues de Mali, però la seva personalitat inquieta els ha dut a experimentar sempre amb nous sons i a col·laborar amb artistes d´altres gèneres i latituds. Una prova d´això és el disc que els va produir Manu Chao, Dimanche a Bamako (2006), o l´àlbum Folila (2012), un treball en el qual col·laboraven artistes com Bertrand Cantat, Santigold, i membres de grups com Scissors Sisters i TV on the Radio. Ara presenten La confusion (2017), una nova col·lecció de cançons que ja frisem per gaudir en directe.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Amadou Bagayoko, veu i guitarra
Mariam Doumbia, veu
Yao Dembele, baix
Yvo Abadi, bateria
Charles Frederik Avot, teclats
Aminata Doumbia, veus

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS