AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | AMARAL

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

AMARAL

DATA

Dijous, 6 de juliol

LLOC

Poble Espanyol, 22 h.

PREU

27,50 €

VÍDEO

Durant els darrers dos anys, Amaral no han parat ni un moment. Nocturnal, el seu setè disc, ha significat un pas endavant per al duo saragossà i l´èxit de la seva gira els ha dut a actuar no només per tot el territori espanyol sinó també per Llatinoamèrica i per diverses ciutats europees. Es tracta d´un treball més fosc, més intens, més nocturn, que Juan Aguirre i Eva Amaral ja van presentar al Guitar BCN l´any passat, deixant-nos amb ganes de més. És per això que, fidels al festival, ara tornen per acomiadar-se d´aquesta gira triomfal i encetar una nova etapa. Punt i apart, doncs, en una trajectòria impecable que creix disc a disc i que ja és un autèntic referent del pop espanyol que millor combina actitud, risc artístic i projecció comercial.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS