AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | TABURETE

TABURETE

DATA

Dissabte, 11 de març

LLOC

Sant Jordi Club, 22 h.

PREU

Des de 25 €

VÍDEO

Electrochotis amb new age però tranquilet”. Mig en broma, així defineixen Taburete el seu estil de pop reposat amb ecos de ranxeres mexicanes i altres músiques. Fundada a Barcelona el 2014 pels madrilenys Guillermo Bárcenas i Antonio Carreño, la banda va debutar amb el disc Tres tequilas (2015) i en només un any ja s´havia fet viral. Amb més de 10 milions de reproduccions a Spotify, el grup ha aconseguit girar per tota la Península, fent dos sold outs consecutius a la sala La Rivera de Madrid i actuant en recintes cada vegada més grans. Ara, tornen a Barcelona amb Dr. Charas (2016), un treball en què la seva música creix en instrumentació i ambició, però amb la mateixa essència amable i senzilla que l´ha convertit en un èxit fulgurant.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS