AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | CÁLIDO HOME

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CÁLIDO HOME

DATA

Divendres, 24 de març

LLOC

BARTS Club, 21 h.

PREU

12 €

VÍDEO

Cálido Home són Anna Andreu i Eduard Pagès, dues guitarres i una veu que evoquen el millor del folk nord-americà amb el seu segon treball Tones and shapes (2016). La brillantor de la veu d´ella amb el contrapunt greu de la d´ell ens transporten a un lloc on el paisatge i la natura es fusionen amb els somnis, una combinació perfectament bressolada per unes guitarres imaginatives i suggeridores. Aquesta senzillesa acústica, transportada a l´escenari, es converteix en una proximitat irresistible que recorda l´encant minimalista dels Kings of Convenience i ens fa viatjar a territoris conquerits abans per veus com Karen Dalton i grups com The Walkabouts o The Handsome Family i és que, ¿perquè no? també ens els imaginem a la banda sonora de True Detective.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Anna Andreu, guitarra i veu
Eduard Pagès, guitarra i veu

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS