CARMEN GARCÍA

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

CARMEN GARCÍA
Divendres, 21 d´abril
21.30 h.
15 €

Carmen García no acaba d´aterrar en el món de la música. Encara que Sid (2016) sigui el seu “debut” totalment en solitari -això és, encapçalat amb el seu nom i cognom-, la cantant i compositora ja havia publicat abans cinc discos sota els noms de Carmen Virus, Carmen i Maine Coon. És un bagatge més que notable sobre el qual aquesta experimentada artista comença construir la seva carrera en solitari. Una nova etapa més que prometedora, a jutjar per l´alçada de les composicions d´aquest nou treball: Sid és una magnífica col·lecció de cançons de pop rock coronades per esplèndides i lluminoses melodies i alguna excursió cap a paisatges més obscurs, com en la valenta versió del Hurt de Nine Inch Nails.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar