AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | CAETANO presenta TERESA

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CAETANO presenta TERESA

DATA

Divendres, 28 d´abril

LLOC

Palau de la Música Catalana, 21.30 h.

PREU

Des de 35 €

VÍDEO

Caetano Veloso torna a Barcelona després de la històrica i triomfal gira amb Gilberto Gil, en què els dos astres de la música brasilera celebraven 50 anys de carrera. En aquesta ocasió, el genial cantautor també arriba amb una magnífica companyia: la cantant de samba Teresa Cristina, una artista que el va hipnotitzar amb les seves interpretacions de Cartola. La vocalista carioca obrirà amb el repertori del gran sambista per excel·lència una nit que depara grans emocions, perquè Caetano Veloso oferirà el millor d´ell mateix -és a dir els seus grans èxits-, demostrant un cop més que és un dels grans noms no ja de la música brasilera, sinó de la música popular de tots els temps.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS