MAZONI

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MAZONI
GUITAR BCN 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017
VEURE PROGRAMACIÓ
Dijous, 25 maig
21.30 h.
14 €

Jaume Pla àlies Mazoni no sap estar-se quiet. Si l´any passat enlluernava amb el fantàstic 7 songs for an endless night (2016), ara ja prepara un nou treball per aquest 2017, les cançons del qual estrenarà en directe juntament a un repàs dels seus grans èxits. A més, a les noves composicions, Pla recupera el català i tanca el parèntesi que havia obert amb el disc anterior, que era íntegrament en anglès, tornant a la línia marcada per discos tan emblemàtics com Eufòria 5- Esperança 0 (2009), Fins que la mort ens separi (2011) o Sacrifiqueu la princesa (2013). Una ocasió immillorable per descobrir abans que ningú com sonarà el Mazoni del 2017 en un concert de proximitat i una formació de trio que mostrarà el Jaume Pla més essencial.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jaume Pla, veu, guitarra elèctrica i guitarra acústica
Miquel Sospedra, baix
Aleix Bou, bateria

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.
Más información Cerrar