AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017

VEURE PROGRAMACIÓ
GUITAR BCN 2017

TheProject | CONCERTS | MAZONI

MAZONI

DATA

Dijous, 25 maig

LLOC

BARTS Club, 21.30 h.

PREU

14 €

VÍDEO

Jaume Pla àlies Mazoni no sap estar-se quiet. Si l´any passat enlluernava amb el fantàstic 7 songs for an endless night (2016), ara ja prepara un nou treball per aquest 2017, les cançons del qual estrenarà en directe juntament a un repàs dels seus grans èxits. A més, a les noves composicions, Pla recupera el català i tanca el parèntesi que havia obert amb el disc anterior, que era íntegrament en anglès, tornant a la línia marcada per discos tan emblemàtics com Eufòria 5- Esperança 0 (2009), Fins que la mort ens separi (2011) o Sacrifiqueu la princesa (2013). Una ocasió immillorable per descobrir abans que ningú com sonarà el Mazoni del 2017 en un concert de proximitat i una formació de trio que mostrarà el Jaume Pla més essencial.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS