AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | JAMIE CULLUM

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JAMIE CULLUM

DATA

Divendres, 21 de juliol

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 22.30 h.

PREU

Des de 43 €

VÍDEO

Quasi dues dècades després de firmar, amb només 19 anys, el seu àlbum de debut, Jamie Cullum es manté com un dels més grans destructors de les barreres entre el jazz i el pop. Entertainer de primera, coneixedor enciclopèdic de la història musical del Segle XX i pianista d´estil viu i desbordant, Cullum té un sentit del swing gairebé paranormal i, a l´escenari, sempre s´ha manifestat com un cicló. 

Devot apassionat de la música de Cole Porter i Thelonious Monk així com de la de Rihanna i Aphex Twin, el cantant i pianista d´Essex (Anglaterra) ha firmat discos vibrants com 
Twentysomething (2003) i Momentum (2013)  així com cançons tan corprenedores com la que, l´any 2009, tancava el film de Clint Eastwood Gran Torino. Cullum farà a Porta Ferrada el seu únic concert a Catalunya i estrena cançons que, com sempre, et conqueriran. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS