AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

VEURE PROGRAMACIÓ
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

TheProject | CONCERTS | FANGORIA + LA UNIÓN

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

FANGORIA + LA UNIÓN

DATA

Diumenge, 6 d´agost

LLOC

Espai Port (St. Feliu de Guíxols), 21.30 h.

PREU

VÍDEO

Poden ser romàntics, els robots? En efecte, si els robots són obra de Fangoria. La parella més il·lustre de l´electropop espanyol, Alaska i Nacho Canut, visiten Sant Feliu de Guíxols amb l´eco encara vigent de Canciones para robots románticos (un disc produït per Guille Milyway i Jon Klein que, després d´arribar l´any passat al número 1, acaba de ser reeditat) i la voluntat, com sempre, de contagiar-nos de glamourUna nit d´hedonisme i èxits memorables compartida amb La Unión, en plena celebració del 25è aniversari del mític disc en directe Tren de largo recorrido, una de les fites del rock espanyol d’aquella època. La banda de Rafa Sánchez, amb 33 anys d’història i més de tres milions de discos venuts, arriben a Porta Ferrada per fer-nos volar amb èxits com MaracaiboElla es un Volcán i Lobo Hombre en París i, alhora, recordar-nos que La Unión no torna, sinó que sempre ha estat aquí.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

DOCUMENTS ADJUNTS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS